Viime viikkona olemme...

Takki - Rock and Blue / Pipo - Acne / Kengät - Louis Vuitton / Laukku - Chanel

...ollut minin muskarin joulujuhlassa, missä hänellä oli myös esitys. Niin liikkis.

...käynyt Tuomaan Markkinoilla äitini ja minin kanssa. Vettä satoi, mutta tää on jo melkein perinne. Olemme käyneet äitini kanssa useampana vuonna Tuomaan Markkinoilla ja aina on satanut vettä.

...muutenkin viettänyt paljon aikaa äitini kanssa kun hän on ollut täällä koko viikon. Asuisipa mun äiti täällä.

...katsottu Linnan juhlia tyttöjen kanssa sekä syöty juusto, keksi, pipari ja suklaa ähkyt. Punaviiniä unohtamatta.

...katsonut joka ilta Blacklistiä ennen nukkumaanmenoa ja nyt ollaankin siinä pisteessä, että joutuu odottamaan viikon aina uutta jaksoa ja hitto jäi toi viime jakso jännään kohtaan!

...lyöty matkasuunnitelmia lukkoon. Ollaan hieman viime tipan matkanjärjestäjiä ja meillä oli pitkään vain lennot, mutta nyt on jo pari hotelliakin varattu. Olemme ekan viikon Miamissa ja toka viikko olisi tarkoitus olla Bahamalla (vaikka ihan näin pitkälle ei olla vielä varauksissa päästy haha).

...tilannut minille muutamia kesävaatteita koska eihän meillä ole mitään sopivaa päälle pantavaa hänelle reissuun. Tosin muutamia juttuja vain tilasin ja loput sitten ostan sieltä, kun tuota tarvetta hieman vaikea arvioida. Ja toki siksikin, että siellä valikoima on varmasti aika erilainen.

...leiponut pipareita ekaa kertaa tälle vuodelle! Meillä oli joka vuotiset piparitalkoot siskollani viikonloppuna. Olipa kivaa.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229