Viime viikon viikkokatsaus

Aamiainen St Georgen Bakeryssa. Erityisesti tuo aamupuuro oli niin hyvää. Taidan alkaa useammin käymään tuolla aamiaisella. Tarvitsen muutaman tunnin aamulla heräämisen jälkeen että pystyn syödä yhtään mitään, joten siinäkin mielessä toimiva idea aamulenkin yhteyteen.

Hesarin tilaaminen. Siis ihan konkreettinen paperilehti. Olen miettinyt tätä jo pidempään ja olen niin kaivannut, että saan aloittaa aamun aamukahvilla ja hesarilla. Plus musta tuntuu, että äitiyslomalla mun pää on jotenkin pehmentynyt kotona ollessa, kohtalotovereita? Tarviin jotain sivistävää :D

Lennot Lappiin. On ollut niin ikävä kotikotiin ja viikon päästä lähdetään ruskaretkelle Lappiin. Ja vieläpä nyt syksyllä, oih. Tätä on odotettu. Kuulin, että asteet ovat laskeneet siellä yöllä jo miinuksen puolelle ja päivisinkin plus asteita on vain muutama. Täytyy pakata minille sekä itselle lämmintä vaatetta mukaan.

Minin vaatekaapin kasaaminen. Viimeinkin. Ihana saada kaikki minin vaatteet ja tavarat paikalleen ja selkeämpään järjestykseen. Vielä pitäisi käydä ostamassa pieniä henkareita niin saa loputkin vaatteet kaappiin.

Manducan kantoreppu. Tämän olen ostanut jo ennen minin syntymää ja se on jäänyt täysin käyttämättä. Aina aika ajoin sitä kokeilin, mutta jotenkin se ei vain toiminut eikä mini siinä viihtynyt. Paitsi nyt! Viime viikolla kokeilin jälleen kerran ottaa sen käyttöön ja ensimmäistä kertaa se tuntui jotenkin toimivalta ja vaivattomalta.

Syksy. Siis oon niin fiilistellyt syksyä viime viikon. Okei, jatkuva vesisade on hitusen ärsyttänyt, koska rajoittaa hieman minin kanssa ulkoilua, mutta muutoin viilenevät päivät ja tuleva syksy on tuntunut jotenkin ihanalta.

Minin ensimmäiset yöt omassa huoneessa. Tähän asti hänen sänky on ollut meidän makkarissa, mutta hän tuntuu olevan aika herkkäuninen ja tuli sellainen fiilis, että ehkä meidän läsnäolo jotenkin häiritsee hänen unia. Kun pahimmista hammaskipuiluista päästiin niin päätettiin kokeilla miten yö sujuisi niin, että hän nukkuukin itekseen omassa huoneessaan ja hyvinhän se sujui. Yhdellä herätyksellä saatiin nukkua yö ja toisena yönä ensimmäinen unipätkä oli jopa 7 tuntia. Paremmin hän varmasti nukkui kuin me, koska minä ja mieheni heräiltiin pitkin yötä. Tuntui oudolta kun yhtäkkiä hän ei ollutkaan siinä vieressä tuhisemassa. Minkä ikäisenä teidän vauva nukkui ensimmäisen yön omassa huoneessaan?

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit