Viimeinen loma hetkeen kahdestaan

Kuten tässä reissupostauksessa mainitsin olimme ostaneet osittain lennot jouluksi ja buukattuna oli Finnairin Helsinki-Dubai-Helsinki lennot. Ja tuosta Dubaista eteenpäin jatkolentoja emme onneksi olleet vielä ehtineet ottaa. Ja kuten mainitsin myös, ollessani yhteydessä Finnairiin pariinkin otteeseen sekä vielä lisäksi vakuutusyhtiöön, en saanut lentoja vaihdettua enkä rahoja takaisin. Vaikka mielestäni vaihdon syy olisi täysin pätevä, kun tuolloin raskausviikot ovat jo niin pitkällä, että en saisi edes enää lentää. Mutta ei. Kuulemma ei onnistuisi edes lääkärintodistuksella. Luovutin.

Viime viikolla mieheni saadessa idean lähdöstä Abu Dhabiin formuloihin, päivittelin että hitto kun olisi saanut ne lennot vaihdettua. Kun nyt ne olisi jo vähän niin kuin valmiina, ajankohta on vain väärä. Mieheni soitti yhden puhelun ja lennot oli vaihdettu. Oikeasti? Yksi puhelu Finnairille ja tehtiin poikkeus? Ilmeisesti mulla ei ole mitään auktoriteettia :D

Noh, loppu hyvin, kaikki hyvin. Tosin upgreidasimme liput niin, että nyt lipuissa on vaihto- ja palautusoikeus. Just in case, jos raskauden kanssa tulisikin jotain muutoksia ja reissu ei syystä tai toisesta onnistuisikaan. Mutta jos ja toivottavasti kaikki sujuu niin kuin pitääkin, Abu Dhabi kutsuu marraskuussa.

Kävin Arabiemiraateissa ensimmäistä kertaa keväällä ollessamme Dubaissa. Ja tuolloin jo mietin, että matkustaisin sinne suunnalle milloin vain uudelleen. Dubai oli mielestäni matkakohteena täydellinen totaaliseen rentoutumislomaan. Hyvä palvelu, siisteys, helppous, kohtuullinen lentoaika, hyvät säät, hyvä ruoka, aurinkoa. Sekä mitä ikinä olisitkaan halunnut ostaa, sieltä varmasti löytyi. Joten odotan kyllä innolla reissua Abu Dhabiin.
Mikä tekee tästä lomasta spesiaalimman on se, että tämä tulee olemaan varmasti hetkeen viimeinen loma ja reissu täysin kahdestaan. Emme viettäneet minkäänlaista yhteistä kesälomaa paria lyhyttä mökki- sekä Lapinreissua lukuunottamatta, joten yhteinen pidempi loma tulee enemmän kuin tarpeen. Varmasti monet voivat miettiä, että voihan sitä lomailla reissaamatta ja Suomessakin - mutta ei meillä. Mieheni on yrittäjä ja työ on läsnä elämässämme ihan joka päivä, joten ainoa keino päästä edes hieman irtautumaan arjesta on lähteä jonnekin kauas. Vaikka soi se puhelin sielläkin. Ihailen hänen valtavaa työmoraalia ja intohimoa työtä kohtaan, kääntöpuolena on kuitenkin aina se yhteinen menetetty vapaa-aika. Mutta - tuo se mukanaan myös paljon kivoja asioita.

Tottakai loma tulee myös olemaan hieman erilainen raskauden takia. Ei nautita viiniä dinnereillä tai pinacoladaa rannalla eikä siellä rannalla varmasti tule muutenkaan tuntitolkulla maattua. Ja muutenkin loma tullaan menemään täysin oman jaksamisen ja sen hetkisen voinnin mukaan.
Olisiko teillä hotellisuosituksia tai muita Abu Dhabiin liittyviä vinkkejä - mitä kannattaa tehdä ja nähdä? Ostoksia, kulttuuria, muuta tekemistä? Toistaiseksi suunnitelmissa meillä ei ole kuin ne formulat. Kommentoi tai laita vaikka instagramissa viestiä @saarapyykko! Mielellään otan kaikki vinkit vastaan :)

xx Saara

  • Travel

Tykkää-merkinnät

Kommentit