Welcome

Pyörittelin blogin aloittamista jo pitkään päässäni, ensimmäistä kertaa valmistuessani maskeeraajaksi vuonna 2014. Tällöin sain idean blogin ja kotisivujen yhdistämisestä. Olen tehnyt joskus blogipohjankin, mutta homma ei oikein ottanut tuulta purjeisiin. En tiedä oliko se sitten inspiraation puutetta, jännitystä vai mitä, mutta loppuen lopuksi en koskaan laittanut blogiosoitettani julkiseksi ja päädyin poistamaan sen kokonaan.

Vaikka olen perusluonteeltani hyvin huoleton ja rento, tietyissä asioissa minusta kaivautuu pieni perfektionisti ja katson yleensä työni jälkeä todella kriittisesti. Ajattelin tuolloin liikaakin sitä, miten käy kun luen kirjoituksiani tai katson kuviani vuosia taaksepäin. Mutta ehkä tällainen ajattelu kuuluu asiaan ja on väistämättäkin edessä joskus. Tyyli ja muoti muuttuu, yhtälailla ihmiset.

Ollessani viime kesänä kaksi kuukautta kesälomalla - mikä ajatuksena kuullosti todella ihanalta kyllä - mutta kolmen viikon jälkeen lomailu ja tekemisen puute alkoi hitusen turhauttamaan. Lomaa viettäessäni aloin tosissani miettimään, että blogin kirjoittaminen voisi olla hyvä ajanviete, enkä noita nettisivujakaan ollut vielä saanut aikaiseksi tehdä. Onhan tuosta kesästä jo lähes vuosi vierähtänyt, mutta siitä lähtien blogin kirjoittaminen on vain enemmän pyörinyt mielessäni. Aloittaminen oli vain se vaikein osuus.

Alkuvuodesta aloimme tuttuni kanssa ideoimaan sivujani ja nyt vihdoin sain kuin sainkin sivut auki. Podin jonkinlaista kevätväsymystä joten työn ja opintojen ohella sivuihin keskittyminen oli hitusen hankalaa ja hidasta puuhaa. Nyt kuitenkin fiilis on parempi sekä mieli virkeämpi ja inspiroituneempi.

Kirjoittelen blogia rennolla otteella omaksi ja toivottavasti myös teidänkin iloksi.

Tervetuloa seuraamaan! Kiitos kun luet <3

Ylläoleva kuva on muuten kuukauden takaiselta Dubain reissulta, mutta palataan siihen omassa postauksessa.

 

 

 

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reeta
Reeta,
Jee, tätä on odotettu!
Femmi
Femmi,
GO KING PYYKKÖ, maailman parhaan häämeikin luoja! ❤️
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229