Where was I?

Long time no see, huh? Viimeisestä postauksesta onkin vierähtänyt tovi. Tähän on kyllä selityskin, mutta palaan siihen kokonaan omassa postauksessa. Ja ne jotka ovat ihmetelleet, en missään nimessä ole unohtanut blogia ja ehdottomasti yritän aktivoitua paremmin jatkossa. Sanotaanko näin, että paljon on tapahtunut viime kuukausina, mutta siitä lisää myöhemmin. Toivottavasti teillä on ollut kiva kesä? En varmaan ole ensimmäinen joka hehkuttaa tämän kesän kelejä. Helteistä on saatu nauttia ihan kyllästymiseen asti. Onneksemme asunnossamme on ilmalämpöpumppu mikä viilentää asuntomme ja tekee nukkumisesta jokseenkin siedettävää. Tuntuu siltä, että muutoin Suomen asuntoja ei ole suunniteltu näille helteille, kun asuntojen lämpötilat näyttävät lähes + 30 astetta. Kelien puolesta sai ulkomaan reissu siirtyä syksymmälle ja tänä kesänä onkin lomailtu Suomessa. Kesäkuussa tein vielä paljon töitä, mutta heinäkuun olen onneksi saanut pitkälti lomailla muutamia kuvauspäiviä lukuun ottamatta.

Tänä kesänä olen ehtinyt mm.

Yöpyä Hangossa (iso suositus Regatta Hotellille ja Spalle)

Käydä Lapissa perheen luona

Viettänyt päivän Porvoossa

Ottanut paljon aurinkoa ja ruskettunut (koskahan tämä olisi ollut Suomessa viimeksi edes mahdollista?)

Nähnyt paljon rakkaita ystäviä, joita tulee valitettavasti työarkena nähtyä aivan liian vähän

Ollut mökillä ja suppaillut ensimmäistä kertaa elämässäni

Syönyt litroittain mansikoita

Näiden lisäksi olen myös saanut jonkinlaisen sisustuspuuskan pitkästä aikaa. Muutimme nykyiseen kotiimme tammikuussa ja remontti venyi niin paljon suunniteltua pidemmäksi, että pakollisten juttujen lisäksi en juurikaan jaksanut enää keskittyä koko asunnon laittamiseen hetkeen. Nyt kuitenkin olen kierrellyt tavallista enemmän sisustuskaupoilla ja saanut vihdoin ja viimein toisen terassimme kuntoon, joka siihen asti toimi lähinnä varastona ja oli täynnä remonttiroinaa. Suunnitelmissa on tehdä myös asunnostamme oma postaus.

Kameraa en valitettavasti ole kantanut mukana kertaakaan. Hieman jälkikäteen kyllä harmittaa, mutta alla muutamia puhelimesta kaivettuja kuvia heinäkuulta.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna,
Ihana et oot back!❤️
www.jennaclaudiat.com
Saara Pyykkö
,
Minustakin! ❤️
Saara Pyykkö
IP: 82.99.3.229