Winter pieces and weekend planning

Olen innostunut tänä syksynä (vai voiko sanoa jo talvena...?) talvipukeutumisesta ihan uudella tavalla. Viime talvi meni osittain raskaana ja osittain ihan pienen vauvan kanssa, joten sitä mitä laittoi päälle, ei tullut ihan kauheasti mietittyä. Muutama kuvassakin näkyvä uusi ja harkittu hankinta on tälle talvelle tullut tehtyä, osittain sellaisia mitkä viime talvena olivat listalla, mutta ei vain tullut ostettua.

Ensimmäisenä hankintana oli tuo Monclerin takki, toisena jalassa näkyvät Inuiikin talvibootsit ja kolmantena Acnen pipo. Mä inhoan palella (ja palelenkin todella herkästi) ja mielummin puen vaatetta aina vähän enemmän kuin liian vähän ja nämä kyseiset ostokset ainakin lämmittävät. Uusi lämmin takki oli hakusessa jo viime talvena, mutta koska olin aivan liian myöhään liikkeellä, ei talvitakkeja ollut juurikaan enää tarjolla kaupoissa.

Inuiikin talvibootsejakin ihastelin jo viime talvena, mutta niitä ei vain tullut hankittua. Nyt selasin useammankin nettikaupan, sillä halusin juuri tämän matalamman mallin koko mustana ja useasta nettikaupasta kokoni oli loppu. Loppuen lopuksi löysin kengät Nellyltä.

Tuota Acnen pipoa kävin sovittelemassa jo viime talvena, mutta en ollut varma mitä mieltä siitä olin joten se jäi silloin vielä kauppaan. Nyt kuitenkin lämpesin siihen vielä enemmän ja päätin sen hankkia. Tosin helpommin sanottu kuin tehty, koska halusin pipon mustana ja selailin useamman viikon monet nettikaupat läpi, eikä mustaa ollut missään. Loppuen lopuksi muutama viikko myöhemmin siskoni bongasi tämän Farfetchiltä (mistä olin kyllä jo useamman kerran katsonut???) ja laitoinkin samantein tilaukseen.

En ihan hirveän usein vaatteita ostele ja silloin kun ostan, laitan yleensä aina toisesta päästä vaatteita pois kiertoon. Mulla ei ole ollut aikoihin kirppispöytää, mutta nyt varasin itselleni pöydän Fredan Relovesta viikoksi tammikuulle. Laitan tästä sitten lähempänä infoa, jos jotain kiinnostaa.

Mulla on jotenkin todella hyvä fiilis viime viikoista. Omien synttäreiden lisäksi tuli vietettyä mieheni sekä parhaan ystäväni synttärit. Olimme myös mieheni kanssa ensimmäisen yön erossa vauvasta niin, että äitini tuli meille ja me olimme yön hotellissa. Tämän lisäksi olin viettämässä pitkästä aikaa tyttöjen iltaa oikein pitkän kaavan kautta. Niin ja pääsin leffaankin! Kävimme katsomassa Jokerin, oletteko nähneet? Todella ahdistavan piinaava elokuva, mutta erittäin hyvä ja loistava roolisuoritus Joaquin Phoenixiltä - suosittelen! Meni tää leffa muuten jotenkin todella tunteisiin ja näin muutaman yön painajaisiakin leffan nähtyäni :D

Myös treenit ovat kulkeneet erityisen hyvin viime viikkoina. Sain muutama viikko sitten kivan uuden ohjelman, niin motivaatiota taas riittää. Olen pitänyt nyt kiinni siitä, että käyn vähintään kolme kertaa salilla joka viikko plus vaunulenkit päälle.

Tänä sunnuntaina vietämme mieheni ensimmäistä isänpäivää ja päätimme lähteä extempore Tallinnaan viikonlopuksi. Ei ollakkaan hetkeen siellä käyty, muistaakseni toukokuussa viimeksi?

Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

Takki - Moncler (similar here & here)

Leggingsit - Filippa K

Kengät - Inuikii (here)

Pipo - Acne

Laukku - Chanel

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarakia
saarakia,
Ihana asu ja ihan superkiva takki! 😍
nouw.com/saarakia
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Voi kiitos paljon! Tää takki on kyllä ihan mun lemppari😍 Niin lämminkin🙏🏻❤️
nouw.com/saarapyykko
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229