Yksi ylitse muiden

Tässä postauksessa kirjoitinkin jo lomamme hotellisäädöstä. Tällä lomalla ei hotellivalinnat menneet täysin nappiin ja tästä viimeisimmästä Dubain hotellistakin laitoin vielä kiukuspäissäni (vai raskaushormoneissa?) kipakan asiakaspalautteen :D No tuo kannatti, koska hotelli palautti osan meidän rahoistamme, järjesti kyydin seuraavaan sekä tarjosivat veloituksetonta yöpymistä jos tulemme vielä Dubaihin ja haluamme antaa hotellille toisen mahdollisuuden. Just to make clear, en oikeasti yleensä valita kovin herkästi saatika laita huonoa palautetta... :D Nyt kuitenkin koin ettei rahoille saanut vastinetta ja palvelu ei ollut sitä tasoa kuin olisi pitänyt olla.

Yksi hotelli reissullamme oli kuitenkin ylitse muiden ja nappivalinta: Four Seasons Hotel Abu Dhabi. En ole ennen yöpynyt kyseisen ketjun hotelleissa, mutta tämä oli niin positiivinen kokemus ja jäi niin hyvä fiilis, että täytyy katsastaa kyseisen ketjun hotellit myös tulevilla reissuilla.

  • Erittäin hyvä asiakaspalvelu. Oli se sitten hotellin respassa, ravintolassa tai altaalla. Henkilökunta oli todella palvelualtista, avuliasta ja huomaavaista. Altaalla ollessa tuotiin vettä coolerissa, virkistyspyyhkeitä sekä pieniä snackeja veloituksetta. Myös raskaus otettiin huomioon todella hyvin.
  • Perushuone oli todella siisti ja tilava.
  • Ruoka oli todella hyvää ja laadukasta kaikissa hotellin ravintoloissa sekä huonepalvelun kautta tilatussa.
  • Aamiainen oli erittäin hyvä ja kattava.
  • Hotellin kuntosali oli hyvä ja siisti sekä hotellissa oli ihana spa.
  • Hyvä sijainti ja hotellin kyljessä oli vielä iso kauppakeskuskin.

Tiivistetysti: Voin ehdottomasti suositella hotellia jos Abu Dhabiin joskus matkustat. Et varmasti tule pettymään. Iso suositus!

xx Saara

  • Travel

Tykkää-merkinnät

Kommentit