"You missed your flight"

Takki - Pinko

Neule - Vero Moda

Toppi - Samsoe&Samsoe

Housut - Brasil Sul

Kengät - Zara

Kuten useimmat ovat varmasti huomanneet, että leopardikuosi on suuressa suosiossa tänä syksynä. En ole varmasti yhdestäkään takista saanut niin paljon kyselyitä ja kehuja tuntemattomilta, kuin tästä. Bongasin takin viime vuonna kesällä Rooman lentokentältä. Se, että miten tämä tapahtui tai oikeastaan mikä tapahtuma tätä edelsi, onkin hauskan tarinan takana.
Olimme palaamassa kesälomareissultamme Italiasta ja tarkoitus oli parin viikon reissaamisen jälkeen lentää Roomasta kotiin. Olimme viettäneet viimeisen yön lentokenttähotellissa aikaisen aamulennon takia, jotta saisimme nukkua hieman pidempään ja pääsisimme siitä sitten nopeasti kentälle. Kolmen tunnin yöunilla kömmimme hotellin lakanoista Rooman lentokentän loungeen aamupalalle. Aamukahvin jälkeen siirryimme loungesta kaikessa rauhassa portille, kävimme ostamassa vielä evästä koneeseen mennessä. Portilla ollessamme ihmettelimme, että se oli täysin tyhjä lukuunottamatta kahta virkailijaa. Ojensimme lippumme ja virkailija ilmoitti tyynen rauhallisesti ”You missed your flight”. Tuijotimme toisiamme hieman hölmistyneenä, että miten tämä voi olla mahdollista. Tämän jälkeen virkailija osoitti lippuamme missä lukikin, että boarding time oli ollut puoli tuntia sitten. Tätä tietenkään emme olleet hoksanneet aamu-unisina katsoa. Lensimme eri lentoyhtiöllä kuin yleensä ja tällä lennolla boarding sattui olemaan normaalia aikaisemmin. Kone seisoi edelleen nenämme edessä, meitä ei vain sinne enää päästetty. Ja olimmehan siis kentällä täysin ajoissa, portilla vain emme. Ärsytyksen sijaan tämä tilanne enemmänkin huvitti. Suunnitelmana kun oli vielä ollut olla edellinen yö lentokenttähotellissa, jotta tuo aamu menisi sujuvammin...:D Eipä siinä auttanut kuin ottaa uudet lennot illaksi, lähteä takaisin lentokenttähotelliin, ottaa huone ja jatkaa unia. Illalla sitten uusi yritys. Olisimme muuten varmastikin lentäneet vasta seuraavana päivänä takaisin, kerta tuo huonekin otettiin, mutta jotta lomalta paluuta ei olisi tehty liian helpoksi, tarkoitus oli tuona samaisena päivänä ajaa vielä Ouluun ystäväpariskunnan häihin, mitkä olivat tietysti seuraavana päivänä. No luonnollisestikaan tämä ei ollut mahdollista ja Ouluun jouduimmekin sitten starttaamaan auton aikaisin seuraavana aamuna :D
Sattuneesta syystä olimme erityisen ajoissa illalla kentällä (ja siellä portilla :D). Porttimme lähellä oli kauppoja mitä sitten aikani kuluksi kiertelin. Tämä takin bongasin Pinko merkiltä. Love at first sight. Siihen meni sitten viimeisetkin eurot matkabudjetista (tai tässä vaiheessa taidettiin olla jo miinuksen puolella :D), mutta oli todellakin sen arvoinen. Ja tulee varmasti olemaan ahkerassa käytössä myös tänä syksynä. Jos emme olisi missanneet aamun lentoa, olisi tämäkin takki jäänyt hankkimatta.

xx Saara

  • Outfit

Tykkää-merkinnät

Kommentit