Miamissa...

...lapsiin suhtautuminen on aivan älyttömän ihanaa. Ihan jokainen vastaantulija, ravintolan työntekijä, kaupan myyjä, you name it, kommentoi, ihastelee, kysyy ikää, kysyy nimeä ja juttelee minille.

...kaikki pukeutuu todella rennosti lähinnä treenivaatteisiin.

...ilmapiiri on muutenkin todella rento.

...ihmiset on ihan älyttömän ystävällisiä ja avuliaita joka paikassa. Ja totta on, että hississäkään ei tule hiljaista hetkeä, vähintään kysytään kuulumiset ja toivotetaan hyvät päivän jatkot. ”Hello love” ”Bye darling” ”Hi Sweetheart” ovat päivittäin useita kertoja kuultuja lauseita.

...ruoka oli todella hyvää lähes joka ravintolassa missä kävimme.

...kaikki on aika kallista.

...kävelijänä liikennevaloissa saattaa joutua odottamaan ihan älyttömän kauan. Muutenkin autot ajelevat miten sattuu, eivät odota jalankulkijoita ja jäävät suojatien päälle odottamaan valoihin.

...olisi pitänyt vuokrata auto. Ehdottomasti. Me jotenkin herättiin tähän liian myöhään. Käytettiin kuljetuspalvelua, mikä on kuitenkin aika eri asia jos olisi ollut oma auto käytössä. Uskon, että paljon jäi näkemättä tästä syystä. Mini ei viihdy autossa, joten siksi ei oltu kovin innokkaana vuokraamassa autoa ja ajateltiin, että autolla mennään vain pakolliset välit. Mutta täällä välimatkat on aika pitkiä, joten auto olisi ehdottomasti pitänyt olla.

...tv:ssä mainoskatkoja on paljon ja ne kestää todella kauan.

...kaikilla koiranomistajilla koira oli joku todella pieni rotu.

...on yllättävän vähän laitettu joulua. Odotin jotain superjenkkiöverikoristeluja, mutta ei, ei ole näkynyt.

...ei myydä housuvaippoja kuin 14 kg -> kokoisille vauvoille. Kiva on ollut taiteilla tarravaipoilla mitä ei ole Suomessa ollut käytössä pitkään aikaan.

...kaikki näkemämme turistit ovat olleet pitkälti jenkkejä.

...meidän hotellin sali oli kivempi kun sali, millä käyn Helsingissä. Välillä myös tuntui, että treinereitä oli enemmän kuin treenaajia ja hotellin asukkaat todella käyttivät niitä. En sitten tiedä onko jenkeissä personal trainerin kanssa treenaaminen yleisempää kuin Suomessa?

...meidän hotelli on yksi ihanammista hotelleista missä olen koskaan ollut. 1 Hotel South Beach - iso suositus!

...ilmat eivät todellakaan meitä suosineet. Ilma oli lämmin, mutta viikon aikana sateli lähes päivittäin ja oli suurimmaksi osaksi puolipilvistä sekä tuuli oli ihan älytön. Vain parina päivänä aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Tapasimme erään suomalaismiehen joka on asunut Miamissa 15 vuotta ja hän sanoi että yleensä tämä on parasta aikaa täällä sään puolesta. No se poikkeus oli tietysti nyt.

Nyt Bahamalle ja toivotaan parempia kelejä.

xx Saara

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229